Flessenwerk - bedrijfskado's & kerst-ka-doos

flessenwerk-praatjesmakers


BEDRIJFSKADO'S

Wij hebben best hele leuke kadootjes al zeggen we het zelf, en we zéggen het ook vaak zelf, maar we vinden het nóg leuker als jij of jouw bedrijf dat ook gaat zeggen!

POPCORN & MAYONAISE
Goede relaties en goede kado’s horen bij elkaar als de bioscoop en een veel te grote bak popcorn (voor jezelf!), of een flinke zak patat met echte Calvé mayonaise. ‘Het één’ is op zichzelf al heel fijn, maar met ‘het ander’ erbij, wordt het nog nét iets aangenamer, lekkerder, leuker, noem maar op!

KADO'S OP MAAT
Met dit in ons achterhoofd ontwikkelden wij een mooi assortiment relatie-kado’s. Verrassend, verfrissend, en nét even anders! Wil je een kado op maat of een kado met een eigen twist? Dan gaan we graag met je om de tafel! Samen verzinnen we de creatiefste items voor jouw relaties, beurs, of bedrijfsfeest. Bel, mail of kom langs. We kunnen ook heel goed koffie zetten en eten graag koek. Afspraak maken?


flessenwerk_kerstmis

KERST-KA-DOOS!
Wij zijn gek op kerst. (Mariah Carey is er niks bij). En daar horen natuurlijk kerstpakketten bij. We rapen elk jaar de leukste kado’s bij elkaar en stoppen deze in een doos. Die doos noemen we dan weer een Ka-doos. (vinden wij een leuker woord dan kerstpakket...). Bekijk alle kerst-ka-doos.
Of download onze productbrochure of onze pakketbrochure.

KERSTMARKT
Omdat sommige van ons, het qua stemgeluid, ook prima op de markt zouden doen, besloten we een paar jaar geleden een kerstmarkt te organiseren. Dit was een groot succes, en daarom blijven we dat doen! Gezellig met je collega’s een kerstpakket volledig naar je zin shoppen. Dan scoor je als werkgever natuurlijk altijd! Wij smeren ook dit jaar onze stembanden weer, en hopen op deelname van veel leuke bedrijven! Meer info?