Leuk dat je er bent!

over ons

GEVEN IS LEUKER!
Flessenwerk ontwikkelt en verkoopt relatiegeschenken mét meerwaarde. Geven is leuker! dat is waar wij voor staan. En daarom hanteren wij de 10 % regel, wat betekent dat wij 10 % van onze winst aan HopeMade geven.

Wij zijn Ilse en Mascha. Wat een aantal jaar geleden begon als een leuke hobby, is nu uitgegroeid tot een toch best wel serieus bedrijf. Nou, ja serieus… We willen het vooral leuk hebben én wat moois toevoegen aan deze maatschappij, als deze 2 dingen lukken, hebben wij het zó naar ons zin dat het toch weer als een hobby voelt!

Gelukkig worden we geholpen door heel veel gezellige, lieve mensen. We werken hard, maar lachen nog harder.

We willen ons graag aan jullie voorstellen:

team

 

 
 

 

GEVEN IS LEUKER!

GEVEN IS LEUKER!

Echt waar! Probeer het maar! Met onze stichting Hopemade ondersteunen we mooie projecten in binnen- en buitenland. Worden we blij van joh!

EERLIJK DUURT HET LANGST

EERLIJK DUURT HET LANGST

We doen onze stinkende best om álle relaties rondom het geschenk goed te houden. Van onze kado’s, relatiegeschenken en kerstpakketten moeten de maker, de gever, de krijger én de aarde een beetje vrolijker worden.

IK ZIE JE ZITTEN!

IK ZIE JE ZITTEN!

Ja, jou! Dit kado is speciaal voor jou. Omdat je speciaal bent. En speciaal voor speciale mensen maken wij speciale kado‘s, relatiegeschenken en kerstpakketten. Precies op maat met dat beetje aandacht waar iedereen een lachende smiley van krijgt!

DE BUURT (is) SUPER

DE BUURT (is) SUPER

We komen uit het Westland. ‘Het’ Westland ja. Niet dat het hier állemaal je-van-‘het’ is. Maar veel wel! Daarom werken we graag samen met bedrijven uit de buurt. We zijn dus gek op ‘een goeie buur’! (maar net zo gek op ‘verre vrienden’ hoor)