Over ons

OVER ONS

Wij zijn Ilse en Mascha; Wat een aantal jaar geleden begon als een leuke hobby, is nu uitgegroeid tot een toch best wel serieus bedrijf. Nou, ja serieus…

We willen het vooral leuk hebben én wat moois toevoegen aan deze maatschappij, als deze twee dingen lukken, hebben wij het zó naar ons zin dat het toch weer als een hobby voelt!

Gelukkig worden we geholpen door heel veel gezellige, lieve mensen. We werken hard, maar lachen nog harder. We willen ons graag aan jullie voorstellen:

AANDACHT TEKORT!

Het draait allemaal om aandacht!

Inderdaad, de wereld komt 'een hoop' aandacht tekort en haar bewoners misschien nog wel meer... Mensen halen de raarste capriolen uit omdat chronisch aandacht-te-kort aan te vullen.

Het is gebleken dat als kinderen te weinig aandacht ontvangen, zij dit opeisen door op een negatieve manier aandacht te vragen. En eigenlijk is het bij 'de grote mensen' niet veel anders. Achter de grootste schreeuwers, schuilt vaak een klein mensje, die gewoon gezien wilt worden.


De oplossing

Nou gaan we jou niet wijs maken dat wij dé oplossing hebben voor het grote- aandacht-tekort-syndroom waar de wereld aan lijdt. Waar we wél zeker van zijn is dat een welgemeend compliment op z'n tijd en oprechte interesse, kortom, een beetje aandacht, wonderen kan doen! Daar heb je Flessenwerk! trouwens hélemaal niet voor nodig! Waar je ons wel voor nodig zou kunnen hebben is om dit aandacht-geven-proces af en toe wat kracht bij te zetten!


Aandacht op alle fronten

Naast ons toffe standaardassortiment wat met liefde en aandacht ontworpen is, zijn wij erin gespecialiseerd om jouw bedrijf, horecagelegenheid of jouw feestje, te voorzien van persoonlijke aandacht!

Onze zelfontworpen eindejaarsgeschenken, bedankjes, beursitems maken wij zó, dat de ontvangers zich even echt gewaardeerd (en misschien zelfs wel een beetje geliefd) voelen! Zij een goed gevoel, jij een goed gevoel! En reken maar dat dat de (werk) relatie ten goede komt! Bovendien werken wij zoveel mogelijk samen met ondernemingen die de waarde van ieder mens inzien!

Aandacht op alle fronten dus! :-)