Over ons

OVER ONS

Flessenwerk! Een vernieuwend en fris bedrijf in relatiegeschenken in regio Westland. Wij zijn Mascha van der Ende en Ilse van Holsteyn - van Kester, 2 creatieve, Westlandse ondernemers. Sinds een aantal jaar werken wij samen aan HopeMade, een mooi ontwikkelingsproject in Albanië. Vanuit deze samenwerking is onze onderneming 'Flessenwerk' tot stand gekomen.

Wij hebben een verleden in de detailhandel en de reclamebranche. Als we, naar eigen inzicht, het mooiste uit deze 2 branches filteren is dat: het creëren van sfeer en aandacht!
Want aandacht, daar draait het hele leven eigenlijk om…


AANDACHT TEKORT!

Het draait allemaal om aandacht!

Inderdaad, de wereld komt 'een hoop' aandacht tekort en haar bewoners misschien nog wel meer... Mensen halen de raarste capriolen uit omdat chronisch aandacht-te-kort aan te vullen.

Het is gebleken dat als kinderen te weinig aandacht ontvangen, zij dit opeisen door op een negatieve manier aandacht te vragen. En eigenlijk is het bij 'de grote mensen' niet veel anders. Achter de grootste schreeuwers, schuilt vaak een klein mensje, die gewoon gezien wilt worden.


De oplossing

Nou gaan we jou niet wijs maken dat wij dé oplossing hebben voor het grote- aandacht-tekort-syndroom waar de wereld aan lijdt. Waar we wél zeker van zijn is dat een welgemeend compliment op z'n tijd en oprechte interesse, kortom, een beetje aandacht, wonderen kan doen! Daar heb je Flessenwerk! trouwens hélemaal niet voor nodig! Waar je ons wel voor nodig zou kunnen hebben is om dit aandacht-geven-proces af en toe wat kracht bij te zetten!


Aandacht op alle fronten

Naast ons toffe standaardassortiment wat met liefde en aandacht ontworpen is, zijn wij erin gespecialiseerd om jouw bedrijf, horecagelegenheid of jouw feestje, te voorzien van persoonlijke aandacht!

Onze zelfontworpen eindejaarsgeschenken, bedankjes, beursitems maken wij zó, dat de ontvangers zich even echt gewaardeerd (en misschien zelfs wel een beetje geliefd) voelen! Zij een goed gevoel, jij een goed gevoel! En reken maar dat dat de (werk) relatie ten goede komt! Bovendien werken wij zoveel mogelijk samen met ondernemingen die de waarde van ieder mens inzien!

Aandacht op alle fronten dus! :-)