Leuk dat je er bent!

Zij

Flessenwerk_zij

 

STICHTING HOPEMADE
Toen wij (Ilse en Mascha) in 2013 iets leuks, moois en goeds op wilden starten, werd dit een stichting die werkgelegenheid creëert in armoedegebieden. Stichting HopeMade was geboren! In eerste instantie werkten we alleen samen met stichtingen in Europa’s armste land Albanië, maar inmiddels ondersteunen we met onze stichting ook projecten in Uganda en Afghanistan. Mooi en dankbaar werk.

Deze stichting is nauw verbonden met Flessenwerk. Via Flessenwerk verkopen we onder andere producten die in deze landen worden gemaakt. Daarnaast gaat 10% van onze winst naar HopeMade zodat we kunnen blijven investeren in werkgelegenheid.

GEVEN IS LEUKER!
We hebben in de afgelopen periode al kunnen zien dat het werk van deze stichting écht verschil maakt! Mensen leven op omdat ze weer een doel hebben! De gezelligheid onderling, de aandacht die ze krijgen, het brood dat op de plank komt, allemaal dingen die hun leven een positief impuls geven! We hopen met deze stichting dan ook nog volop te kunnen groeien de komende jaren, en veel uit te kunnen delen. Want..: ‘geven is leuker!’

Meer over Stichting HopeMade vind je op hopemade.nl

€12,50 €7,50

Stukprijs : €12,50 / Stuk